Све је спремно за отварање Retail park Nest у Обреновцу. Нови тржни центар у улици Краља Александра I, за све посетиоце, званично ће бити отворен у четвртак, 27. маја у 9.00 сати. Сви продајни објекти радиће сваког дана од 9.00 до 21.00 сат.

Из компаније RC Europe најавили су свечано отварање новоизграђеног тржног центра.

– Свечано отварање тржног центра је 27. маја у 16.00 сати, када ће се грађанима општине Обреновац обратити председник Градске општине Обреновац господин Мирослав Чучковић, инвеститор Retail Park-а господин Michael Augustyn и амбасадор Чешке – рекла је Бојана Кољеншић, лизинг менаџер.

Како је најављено, на дан отварања, посетиоце очекују многобројни попусти.

– Сваки од наших закупаца, на дан отварања, припремио је попусте, а ми као организатори и инвеститори припремили смо бројна изненађења и музички програм за све посетиоце – истакла је Кољеншић.

Дан после свечаног отварања новоизграђеног тржног центра у Обреновцу, на овом простору, грађани ће моћи добровољно да се вакцинишу против вирусне инфекције Covid-19.

– Ми смо се одазвали позиву и у петак, 28. маја позивамо  грађане Обреновца, да дођу да се добровољно вакцинишу у Retail park Nest – навела је Кољеншић и додала да ће на паркингу новоизграђеног објекта, у периоду од 9.00 до 14.00 сати грађанима Обреновца бити на располагању мобилни вакцинални пункт.

Из менаџмента RC Europe најављују попусте за вакцинисане грађане.

– Ми као инвеститори у сарадњи са нашим партнерима, Đak sport i Gigatron, припремили смо ваучере. Đak sport дели ваучере, а Gigatron позива све вакцинисане да уз потврду о извршеној имунизацији остваре попуст од 20% на куповину у њиховом објекту, а и ми као RC Europe поделићемо одређени број ваучера за вакцинисане грађане – рекла је Кољеншић.