Радови на изградњи новог тржног центра у Обреновцу приводе се крају. У току су завршни радови на уређењу објекта, као и припреме за почетак рада. Retail park Nest  у улици Краља Александра I у Обреновцу, биће свечано отворен у четвртак, 27. маја. Нови тржни центар радиће сваког дана од 9.00 до 21.00 сат.

Како најављују из компаније RC Europe, на дан отварања посетиоце очекују многобројна изненађења.

– Позивам све Обреновчане да заједно са нама 27. маја отворе Retail park Nest. На дан отварања смо припремили многобројне попусте, а исто тако биће оранизована и културно-уметничка дешавања. Надамо се да ће нам епидемиолошка ситуација дозволити, да вас изненадимо – рекла је Бојана Кољеншић лизинг менаџер.

Новоизграђен тржни центар, где ће многобројни продајни објекти изложити разноврсне понуде купцима, постаће ново место окупљања Обреновчана. Наиме, Обреновчани који су одлазили у Београд како би обавили неку куповину коју нису могли реализовати у својој општини, због недоступности одређених продајних објеката, сада ће моћи у свом граду ефикасније да обаве свакодневене набавке разноврсне робе различитих произвођача.

Урош Мирићић, испред Канцеларије за младе општине Обреновац позвао је све оне који буду имали неке техничке проблеме приликом пријаве за посао у новом тржном центру или у писању радне биографије, да се јаве у просторије Канцеларије за младе, где ће добити сву потребну помоћ.

– Више од 150 Обреновчана имаће прилику да ради у овом објекту, да сарађује како са великим светским компанијама, тако и са успешним домаћим компанијама. Радна места која у будућности буду отварана у тржном центру биће оглашавана на званичном сајту infostud-a, али као и увек до сада Канцеларија за младе општине Обреновац биће на располагању суграђанима, па уколико неко буде имао проблем са пријавом или писањем cv-a, може се јавити нашим службеницима у просотријама Канцеларије за младе, у Дому културе и у Палежу – навео је Мирићић.

Одмах по отварању новог тржног центра у општини Обреновац, потрошачима ће свакодневно бити на располагању следећи продајни објекти: Pet Zone, Winner Club, Galen Pharme, Katrin, Maxi, N sport, New Yorker, Lilly, Đak sport, Pepco, LC Waikiki, Tehnomanija, Forma Ideale, Gigatron, Opposite shoes & Bags, Dexyco, Posejdon. Међутим, како је најављено, у плану је отварање и додатних продајних објеката.