У недељу, 4. марта, у малој сали Спортско-културног центра “Обреновац” у 19.00 часова драмска група “Ћоше” извешће премијеру представе “Адреналин”. Улоге тумаче Јована Томић, Катарина Митровић и Невена Николић.  

У питању је занимљива трилер сатира које се догађа негде, ноћас…

– Е, па извините, ми се не школујемо за забављаче, него за чуваре реда и закона! Немамо обавезу да будемо симпатични и не бирају нас по лепоти.

– То видим… ал не видим где је тај ред и закон. До јуче, док ме нису овде “заштитили” ја нигде нисам приметила никакав ред, а ни неки закон вредан чувања. Нећу да грешим душу, можда се од синоћ негде појавио неки ред… на пример за пензије… Уосталом, ред и закон су само изговор. Вас су заправо школовали да чувате власт! Због тога сте добили стипендију, солидан смештај у интерном дому са красном мензом… на бази брома. Због тога ангажују сиротињу и због тога је оборен потребни коефицијент интелигенције на 80, док дивља свиња има 45! Дотерали су вас у ту дивну униформу чуварке затвора, да се не бисте разликовали од свих осталих кербера власти и да бисте заборавили да размишљате. И ви ћете, сходно томе, да чувате сваку власт! Свакога коме пође за руком да изманипулише глупи народ и попне му се на грбачу, ви ћете чувати да га исти тај народ не збаци са своје грбаче. То се зове аполитичност полиције.

– Не могу да верујем да су ме послали да целу оћ пазим на неку застарелу анархисткињу.