Клуб малог фудбала Палеж донео је у Обреновац пехар намењен прваку Србије, а све захваљујући својим талентованим омладинцима. Након освојеног првенства Београда, изабраници Жељка Грујичића освојили су титулу првака Србије. Финални сусрет одигран је у прелепој хали “Millennium” у Вршцу, а дечаци из Обреновца надиграли су дечаке из Смедерева укупним резултатом – 9:4. Епитет играча утакмице понео је Александар Баковић, троструки стрелац у финалу.

– Ушли смо плашљиво у утакмицу, тренер Грујичић пружио ми је прилику средином првог дела утакмице, а ја сам му узвратио са два поготка. Из Обреновца сам и много ми је драго што пехар првака државе долази у наш град, веровали смо у све ово и резултат је дошао – рекао је играч утакмице Александар Баковић.

– Није било лако вратити се после 0:3 за Смедерево, али снага и вера, пре свега храброст утицали су да на крају окренемо ствар у своју корист и славимо резултатом – 9:4. Смедерево је једна одлична екипа, имали смо среће да им није играо најбољи играч, али моји момци су одиграли на врхунском нивоу и пехар је заслужено дошао у наш Обреновац – рекао је Жељко Грујичић, тренер Кмф Палеж.

– Велики успех за футсал пре свега, за Палеж, за Обреновац. Коначно после Београда освојена је и Србија, захваљујући овој невероватној деци. Исплатио се овај рад и труд, поносни смо – рекао је Бранко Безаревић, председник Кмф Палеж.