Данас је на мобилном пункту у месној заједници Грабовац спроведена имунизација становника овог места против корона вируса.

Обрад Исаиловић, директор Дома здравља Обреновац  изјавио је да је одзив мештана Грабовца веома добар.

– То је плод сарадње између месне заједнице и локалне самоуправе Обреновац са Домом здравља Обреновац. Грађани су информисани и врло радо се одазивају позиву за вакцинацију, схватили су да је то битно и да ако на време ураде неке  ствари заштитиће себе и своје ближње од заразних болести – рекао је Исаиловић и нагласио да ћемо се много лакше изборити са корона вирусом ако одзив буде као данас у Грабовцу.

– До сада имамо преко 100 мештана Грабовца који су дошли на вакцинацију првом дозом. Сви мештани који су овде вакцинисани ће и другу дозу вакцине добити на истом месту. Веома је важно да што пре победимо ковид – закључио је Исаиловић.

Жељко Топаловић, одборник Скупштине Градске општине Обреновац рекао је да је данас један од важнијих дана за месну заједницу Грабовац.

– Као прави и одговорни домаћини организовали смо вакцинацију за наше мештане. Знамо да је сезона пољопривредних радова на помолу и учинили смо им услугу да дођу и не губе време. Као савесни мештанин желим да се захвалим свима што су дошли у овако великом броју да се вакцинишу и покажу да смо одговорни према својој држави и свом народу – поручио је Топаловић.

Александар Љубојевић, председник месне заједнице Грабовац рекао је да је захваљујући политици коју води председник Републике Србије Александар Вучић до сада вакцинисано 70% мештана Грабовца.

Љубојевић је изразио своју захвалност Градској општини Обреновац и Дому здравња Обреновац, као и свим мештанима који су дошли на вакцинацију.