Kомисија за планове Скупштине града Београда огласила је јавни увид у Нацрт просторног плана градске општине Обреновац са Извештајем о стратешкој процени утицаја предметног плана на животну средину. План ће бити изложен у Градској управи града Београда у Улици 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) од 20. фебруара до 21. марта и може се погледати сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда одржаће се у згради Градске управе у Улици 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) 3. априла у 13 часова. У току јавне седнице сва присутна физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези с Нацртом плана у писаном облику моћи ће да их образложе пред комисијом. 
Примедбе на планирана решења могу се током јавног увида доставити, искључиво у писаној форми, Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове,  Улица 27. марта 43-45, најкасније до 21. марта.
 
Јавни увид у Нацрт просторног плана градске општине Обреновац са Извештајем о стратешкој процени утицаја предметног плана на животну средину може се извршити и у холу Градске општине Обреновац, ул. Вука Караџића 74, од 20. фебруара до 21. марта 2012. године, радним данима од 7:30 до 15:30 часова.
 
Нацрт просторног плана градске општине Обреновац можете погледати овде