Секретаријат за привреду Града Београда објавио је јавне позиве намењене пољопривредним произвођачима. Наиме, расписани су јавни позиви за доделу подстицајних средстава у областима пчеларства, сточарства, повртарства и воћарства, као и јавни позив који се односи на доделу средстава за набавку пољопривредне механизације.

Заменик председника општине Обреновац Милош Станојевић позвао је пољопривредне произвођаче са територије општине Обреновац да поднесу пријаве за доделу подстицајних средстава и на тај начин помогну и унапреде своју производњу.

Он је овом приликом истакао да власници пољопривредних газдинстава који планирају да конкуришу за подстицајна средства, све додатне информације могу затражити у Канцеларији за пољопривреду општине Обреновац, као и на званичном сајту ГО.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ПЧЕЛАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2021. ГОДИНУ можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СТОЧАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2021. ГОДИНУ можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ВОЋАРСТВА И ПОВРТАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2021. ГОДИНУ можете погледати овде.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА ЗА НАБАВКУ ТРАКТОРА ИЛИ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРИКЉУЧНИХ МАШИНА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2021. ГОДИНУ можете погледати овде.