У суботу 18. и недељу 19. фебруара у 20.00 часова у биоскопу Спортско-културног центра “Обреновац” можете погледати филм “Купили смо ЗОО врт”. У питању је комедија, драма, породични филм, у режији Камерона Кроуа, док  главне улоге тумаче Мет Дејмон, Скарлет Јохансон.

“Бенџамин Ми (Мет Дејмон) је отац сина тинејџера и мале девојчице, у депресији откако му је преминула супруга у коју је био јако заљубљен. Сав новац који има улаже у куповину куће и плаца на којем је запуштени зоолошки врт. Посвећена и живописна екипа запослених, међу којима је Кели Фостер (Скарлет Јохансон), придружује му се у напорима да реновира зоо-врт и унапреди услове живота његових становника…”

У недељу  19. фебруара, у 12.00 часова, у Спортско-културном центру “Обреновац” биће изведена  представа Шалалајкина чаролија” Представу је режирала Тијана Милошевић, а играју: Иван Пантовић, Тијана Милошевић, Софија Јеремић.

Анимирани дечји филм “Лоте и тајна месечевог камена” биће приказан 12. фебруара у 12.00 сати у Спортско-културном центру “Обреновац”.

“Лоте има занимљиве пријатеље – два зеца који живе на Месецу. Једино што може да им помогне да се врате кући су три чаробна месечева камена. Лоте зато жели да открије тајну месечевог камења, и креће на пут са својим пријатељима…”

Улазнице за ове пројекције се могу добити и заменом 4 пластичне флаше/лименке сваког радног дана од 8.00 до 15.30 сати и један сат пре почетка конкретног програма.  Све информације на телефон: 011/8723-072.