Настављају се радови на изградњи путне инфраструктуре широм општине Обреновац. Данас су представници општине обишли радове на изградњи централне саобраћајнице у месној заједници Ушће.

Помоћник председника општине Обреновац Радован Манојловић навео је да су услед повољних времеснких услова, настављени радови на изградњи локалних путева општине Обреновац.

Он  је овом приликом рекао да ће централна саобраћајница на којој се изводе радови, бити потпуно реконструисана.

– Након изградње ове саобраћајнице, враћамо се у месне заједнице Уровци и Кртинска, где чекамо завршетак радова на изградњи канализационе мреже, након чега ћемо радити на ревитализацији путева у том делу општине – најавио је Манојловић.

Синиша Ђотуновић, одборник у Скупштини општине навео је да је саобраћајница на којој се изводе радови од великог заначаја за све мештане месне заједнице Ушће, будући да се свакодневно користи, али и да повезује ову месну заједницу са другим, суседним месним заједницама.

Члан Већа општине Обреновац Алекса Ивошевић приликом обиласка грађевинских радова подсетио је на реализацију пројекта Очистимо Србију.

– У оквиру пројекта Очистимо Србију, у месној заједници Барич, Ушће и Скела радиће се на изградњи канализационе мреже, као и на изградњи фабрика за пречишћавање вода, које ће спречити загађење речних токова – нагласио је Ивошевић.