Игра и борбеност коју су показале одбојкашице ТЕНТ-а нису били довољни да се избори пласман у финале Купа ЦЕВ. Једна од најбољих одбојкашких екипа Монца и у реваншу, славила је убедљиву победу са максималним резулататом. Међутим, представници одбојкашког клуба ТЕНТ, истичу да су одбојкашице показале борбену игру и да је одигран меч био веома узбудљив.

Милан Гришић, тренер ОК ТЕНТ објаснио је да је протекли меч велики успех за цео тим, те да је посебно задовољан игром одбојкашица, као и целокупним европским такмичењима.

Одбојкашком клубу ТЕНТ честитали су и представници општине Обреновац.

– Одбојкашице ТЕНТ-а немају за чим да жале, мислим да су стекле драгоцено искуство и мислим да би сада требало да се окрену пре свега борби за висок пласман у првенству, како би у наредном периоду имале прилику да нас представљају у Европи, како клуб, тако и наш град – навео је председник Комисије за спорт општине Обреновац Милош Станковић.

Он је посебно истакао да је приметан напредак у игри одбојкашког клуба ТЕНТ, те да су одбојкашице овог клуба у протеклом мечу показале свој максимум.