Наш познати филмски и позоришни глумац Бранко Бабовић данас је посетио реконструисани објекат Старе бање где је заједно са руководством Јавно комуналног предузећа ”Обреновац” разговарао о потенцијалима бањског туризма.

Драган Милановић, руководилац сектора Старе бање рекао је да је веома важно да се Градска општина Обреновац препознаје и као туристичко место.

– Стара бања почиње да ради у пуном капацитету и ово је прва сезона у новом реконтруисаном објекту. Трудимо се да изађемо из увреженог стереотипа да бања ради од јуна до септембра. Од сада бања ће радити током читаве године. Такође, желим да се захвалим свима који су нам поклонили поверење, посебно пензионерима који су стални гости – изјавио је Милановић и позвао све становнике Градске општине Обреновац да посете реконструисани објекат Старе бање.

– Позвао бих и све људе који се профсионално или рекреативно баве спортом да посете бању. Овде свакако могу добити савршени третман после спотрских повреда или између напорних тренинга – поручио је Милановић.

Он је додао да реконструисани објекат Старе бање располаже са 29. када од тога су две каде адаптиране за особе са инвалидитетом.

Бабовић је нагласио да је Република Србија богата са извориштима минералне воде и да је привилегија имати извор лековите воде у једном граду.

– Обилазећи објекат Старе бање заиста сам импресиониран и дивим се људима који су ово место уредили како би свим гостима пружили један леп доживљај. Код нас постоји мишљење да су бање намењене само старијим људима, међутим ово је диван простор и за млађу популацију – рекао је Бабовић и најавио поновни долазак у Обреновац.