У Омладинској лиги Београда у футсалу учешће је узело 8 екипа. У овом такмичењу до сада клуб малог фудбала ”Палеж” заузео је прво место. Утакмици између КМФ ”Палеж” и КМФ ”ФОН” присуствовао је Милош Станковић, члан већа Градске општине Обреновац.

– Клуб малог фудбала ”Палеж” има светлу будућност. У Омладинској лиги Београда у футсалу учествују генерације рођене 2002. године и млађе. То је веома важно и за сениорску екипу КМФ ”Палеж” која ће у наредном периоду имати окосницу управо из ове селекције. Наша клуб када је у питању селекција 2002 годиште се налази у 4 најбоље Београдске екипе – изјавио је Станковић и додао да мали фудбал постаје бренд у Србији.

Он је најавио помоћ за КМФ ”Палеж” као и помоћ осталим спортским клубовима у Обреновцу.

– Први део помоћи везан је за програмски део њихове актвности, кроз финансирање суђења и одлазака на далеке мечеве. Други део помоћи реализоваћемо кроз пројекат ”Еко-динар”. Пре неколико дана потписали смо уговоре везане за 2021. годину за децу између 10 и 18 година. Такође, КМФ ”Палеж” је ушао у овај програм и њихови дечаци ће имати могућност да се кроз овај програм развијају – закључио је Станковић.