Савет за комунални ред општине Обреновац у сарадњи са Саветом II месне заједнице и Јавним комуналним предузећем ”Обреновац” спроводи акцију резања грања дуж улице Цара Лазара.

Члан Већа општине Обреновац Иван Стојић навео је да је и овога  пута на основу пријава грађана, Савет за комунални ред нашао начин да отклони извесне проблеме са којима се грађани Обреновца свакодневно суочавају .

– Први лепи дани дозволили су да пре почетка вегетације,  изрежемо гране које су падале на улицу и ометале функционисање саобраћаја, као и кретање пешака у овом делу градске општине – рекао је Стојић и најавио да ће се акције које се односе на бригу о грађанима, а које спроводи Савет за комунални ред Градске општине Обреновац, у будућности континуирано наставити.

Он је објаснио значај узајамне интеракције грађана и надлежних институција, у решавању проблема и постизању комуналног реда.

– На сваку локацију на коју дођемо, добијамо похвале и сугестије грађана које се односе на то како да наставимо са нашим акцијама – истакао је Стојић и упутио молбу грађанима да наставе са пријавама на основу којих ће Савет за комунални ред покретати акције широм општине Обереновац.

Број телефона на који грађани могу пријавити комуналне проблеме своје заједнице су: 062/302-518 преко апликације вибер.