Данас су у месној заједници Скела, уз присуство запослених из Јавног комуналног предузећа ”Обреновац”,  подељене канте за одлагање смећа. У наредном периоду, планирано је да се подели 110 нових канти за смеће широм Градске општине Обреновац.

– Јавно комуналног предузећа ”Обреновац”  спровело је јавну набавку крајем прошле године. Јуче смо поделили 20 канти за смеће у самом Обреновцу, Рватима, Мислођину и Баричу, данас је акција настављена у Скели – рекао је Бојан Јанковић, шеф службе наплате из ЈКП Обреновац и најавио поделу нових канти за смеће за домаћинства са територије месне заједницу Стублине.

– Имамо списак од 110 корисника који ће добити канте за смеће и бити евидентирани за наплату. Нови корисници који се пријављују за услугу одношења смећа треба да имају адекватан прилаз до места на којем ће канте стајати како би запослени из ЈКП-а са својим возилима неометано могли да односе смеће – казао је Јанковић.

– Настављамо расподелу канти за смеће у Улици Милоја Бељинца у засеоку Аврамовац, где раније нису постојали услови за одношење смећа. Ближимо се цифри од 500 домаћинстава који користе услугу одношења смећа – нагласио је Милан Стојић, члан Савета месне заједнице Скела.