Представници Градске општине Обреновац позивају све грађанe, који су у могућности да донесу воду, ћебад, храну и све оно што би могло бити од помоћи становницима погођеним разорним земљотресом у Хрватској.

Помоћ за становнике Хрватске, који су претрпели последице разорног земљотреса, заинетересовани грађани Обреновца могу доставити у халу спортова Дома културе у периоду од 12.00 до 18.00 сати.

Према речима заменика председника општине Обреновац Милоша Станојевића, Градска општина Обреновац у сарадњи са Црвеним крстом Обреновац припремила је помоћ за становнике Хрватске, коју је у уторак, 29. децембра ове године погодио снажан земљотрес.

– Пре 6 година, општина Обреновац прошла је кроз тежак период, кроз који данас пролазе наше комшије у Хрватској – подсетио је Станојевић и додао да припремљени пакети помоћи садрже храну и топлу одећу.

Према речима Станојевића, захваљујући подршци Црвеног крста, из општине Обреновац данас ће бити дистрибуирано око 200 пакета помоћи за угрожене становнике Хрватске.