Захваљујући заједничкој сарадњи неформалне организације младих ,,Project 4″ и Канцеларије за младе Градске општине Обреновац у Градском парку постављена је клупа за особе са инвалидитетом. Ово је прва наменска клупа која је постављена на територији општине Обреновац.

Ивана Дамњановић испред организације младих истакла је задовољство што је захваљујући њиховом пројекту постављена прва оваква клупа у Обреновцу. Она је истакла да је у плану наставак сличних активности у будућности.

Средства за овај пројекат обезбеђена су кроз конкурс ,,Млади су закон” и ,,Шта нам тешко”.

-Обреновац може да буде поносан што има овакве младе људе, окупљене око заједничких идеја и људи који имају племените циљеве. Ми смо ту као Градска општина и Канцеларија за младе да им помогнемо да реализију идеје и управо зато у наредној години наставићемо реализацију програма ,,Омладински фонд”. На тај начин пружамо прилику младим људима да осмисле акције и да направе позитивне промене у својој околини – рекао је Урош Мирићић, испред Канцеларије за младе Градске општине Обреновац који је овом приликом позвао младе Обреновчане да се пријаве за Волонтерски сервис Градске општине Обреновац.