Данас је обављено чишћење дивље депоније у централном делу града, у Улици Попа Леонтија Марковића. Чишћењу ове дивље депоније, присуствовали су представници Градске општине Обреновац.Заменица председника Скупштине општине Обреновац Јелица Грчић позвала је све грађане из градске зоне општине Обреновац који имају потребу да одложе кабасто смеће, да то учине прве суботе у месецу. Такође, она је истакла да је и у сеоским месним заједницама регулисано одлагање кабастог смећа, те је друга субота у месецу време када грађани из ових делова општине Обреновац, могу избацити кабасто смеће.

Она је овом приликом истакла да грађани могу консултовати службе Јавног комуналног предузећа  Обреновац, како би кабасти отпад био правовремено уклоњен.

– Ако грађани имају неки стари кревет, стари фрижидер, нека позову Јавно комунално предузеће, а контакт телефон је 064/8312596,  радници овог предузећа изаћи ће на терен и покупити отпад – навела је Грчић.

Према речима надлежних, Савет за комунални ред наишао је на велику подршку грађана Обреновца.

– Грађани не дозвољавају да бахати грађани одлажу отпад на местима где то није дозвољено. Суграђани са различитих локација општине Обреновац, шаљу фотографије – истакао је члан Већа општине Обреновац Иван Стојић и додао да Савет за комунални ред, грађани, Јавно комунално предузеће и Комунална инспекција чине град бољим местом за живот.