На иницијативу грађана општине Обреновац и Савета за комунални ред у току је рушење напуштене зграде ”Термоелектра” у 4. улици у Обреновцу. Радове су обишли  Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац и Иван Стојић, члан Већа општине Обреновац.

– Савет за комунални ред свакодневно је на терену. Данас рушимо напуштени објекат који је ружио овај део града. Међутим самим тим рушењем, учинићемо да овај део града буде много лепши и целокупна ова површина добије праву намену за наше грађане – рекао је Стојић.

Стојић је додао да је Савет за комунални ред свакодневно у контакту са грађанима који износе своје предлоге и иницијативе.

– Наши грађани могу свакодневно да пријављују овакве проблеме, како би рад Савета био још ефикаснији. Подсећам да је број на који грађани могу да поднесу своје пријаве 062/302-518 – закључио је Стојић.

– Након завршетка радова покренућемо иницијативу да се на овом месту направи зелена површина, летњиковац и дечије игралиште- изјавио је Саша Петровић, председник Савета друге месне заједнице.

Он је додао да овај део града није имао дечије игралиште и за реализацију овог пројекта се захвалио Савету за комунални ред .