Дом здравља Обреновaц добио је нови простор за физикалну терапију. У новим просторијама величине преко 200 квадрата смештене су сала за електро терапију, сала за магнетну терапију као и простор за одмор запослених. Отварању нових просторија присуствовали су в.д. директора Јавног предузећа ”Електропривреда Србије” Милорад Грчић, председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић и директор Дома здравља др Обрад Исаиловић.

– После 40 година уз помоћ Министарства здравља и локалне самоуправе преуређене су старе просторије хитне службе и прилагођене потребама физикалне терапије. Изузетно ми је драго да пацијенти којима је потребна физикална терапија више не силазе у подрум, сада ће им на располагању бити уређен простор и неупоредиво лакше ће долазити на преписану терапију. Такође наши вишегодишњи радници су веома задовољни новим просторијама. Режим рада у новим просторијама за физикалну терапију остаће исти као и до сада –  рекао је Исаиловић.

Исаиловић је симболично додао да здравство протеклих година излази из подрума, пре свега захваљујући политици коју води председник Републике Србије Александар Вучић, а која се односи на инвестирање у здравствени систем.

Просторије службе физикалне медицине отворене су од 7 до 20 часова.