Представници општине Обреновац данас су посетили породицу Топалов из месне заједнице Стублине и том приликом донирали шпорет смедеревац који је овој породици неопходан. Надлежни из Градске општине Обреновац најављују да ће у наредном периоду, у сарадњи са Саветима месних заједница настојати да унапреде услове свакодневног живота свих породица са територије општине Обреновац, међутим посебан акценат биће стављен на вишечлана домаћинства.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић најавио је да ће Градска општина Обреновац сваке недеље решавати проблеме суграђана.

– Приликом изношења плана рада за наредни период, побројали смо све оне велике пројекте који се реализују у Обреновцу, грађевински радови који су у плану, најављена је изградња додатних садржаја у аква парку за најмлађе, али поред свега тога, затражио сам од представника Савета месних заједница да се стави акценат на бригу о породици – навео је Чучковић.

Бранислав Топалов, отац шесторо деце ради за надницу и наводи да је тешко зарадити за потребе породице, међутим истиче да је смедеревац тренутно највећа потреба ове породице, те се овом приликом захвалио руководству општине Обреновац на помоћи.

Председник Савета месне заједнице Стублине Петар Петровић истиче да су чланови породице Топалов скромни и да Савет месне заједнице Стублине у различитим ситуацијама настоји да помогне вишечланим породицама, како би им обезбедили удобније услове свакодневног живота.

Председница Комисије за бригу о деци и породици Олга Миросављевић најавила је да ће Комисија у наредном периоду обилазити породице на простору општине Обреновац и у складу са потребама обезбеђивати неопходне донације и помоћи.