Председник Градске општине Обреновац Жељко Јоветић данас је посетио Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју у Обреновцу. Председник општине се појавио у костиму Деда Мраза и новогодишњим пакетићима за тридесет корисника Дневног боравка.

Дневни боравак данас су посетили и чланови мото клуба “Warriors”, представници општине, као и представници дневних боравака из неколико београдских општина. 

– Много деда мразова је прошло кроз ову установу данас и ја сам један од њих. Најбитнија промена која се догодила последње две године у овом дневном боравку је управо заинтересованост заједнице за рад и помоћ деци и омладини смештеној у овом центру и то је најважније. Овај објекат изгледа другачије, ограђен је, окречен, освежен, али најбитнија промена је у односу према овој деци и партнерству које постоји између јавног и приватног сектора у нашој општини – казао је данас председник општине Жељко Јоветић. 

Руководилац Дневног боравка Југослава Зајић је рекла да су крај године у овој установи желели да обележе са свим људима који су им током године помогли на били који начин. 

– Данашњи дан смо обележили на тај начин што смо позвали све пријатеље који су били са нама током године и они су употпунили нашу прославу, донели нам поклоне и обрадовали наше кориснике. Они су се на нама током године дружили и радили различите корисне ствари за наш боравак. Данас смо улепшали дан нашим корисницима и задовољни смо због тога – казала је Југослава Зајић.