Канцеларија за младе општине Обреновац уз подршку Министарства омладине и спорта, током новембра и децембра у оквиру програма неформалног образовања реализује 3 бесплатна ИТ курса и то:

  • курс “Постаните СЕО стручњак”
  • курс wеб програмирања
  • курс дигиталног маркетинга “Дигитал Маркетинг”.

курс “Постаните СЕО стручњак”
Циљ овог курса је да полазницима пружи заокружено и детаљно знање из свих области које СЕО подразумева: од техничког подешавања сајта, преко писања садржаја на сајту, до грађења мреже линкова и промоције сајта. Након успешно завршеног курса полазници ће имати довољно знања да могу сами не само да осмисле СЕО стратегију за себе или свог клијента, већ и да је корак по корак спроведу у дело и мере резултате и успех свог рада.
време: од 16.11. до 02.12.2020.
узраст: од 18 до 30
место: Обреновац #youthHUB – локални бизнис инкубатор у Обреновцу, приземље биоскопа Палеж
предавач: Ђорђе Војимировић

курс wеб програмирања
Курс wеб програмирања има за циљ да полазнике научи Wеб програмирању, почевши од троструке Wеб архитектуре, преко процедуралног приступа програмирању у PHP-u, па све до објектно орјентисаног програмирања. Најновији трендови ИТ индустрије везани су за wеб дизајн и креирање интернет страница, а сам курс ради на развоју и унапређивању Front и Back End-a техника појединаца чиме их оспособљава за рад у неким од натраженијих индустрија, као и за рад на развоју сопственог бизниса.
време: од 02.12. до 31.12.2020.
узраст: .од 18 до 30
место: Обреновац #youthHUB – локални бизнис инкубатор у Обреновцу, приземље биоскопа Палеж
предавач: Марина Јевтовић

курс дигиталног маркетинга “Дигитал Маркетинг”
Циљ овог курса је да полазницима пружи знање из свих области које дигитални маркетинг подразумева: од промоције на друштвеним мрежама до позиционирања сајтова и емаил маркетинга.
Након овог курса полазници ће имати јасна, структуирана и употребљива знања о дигиталном маркетингу. Научиће како да осмислие и спроведе дигиталну стратегију уз јасне и конкретне савете, корак по корак.На овом курсу полазници ће стећи употребљива знања и добити конкретне информације, детаљна упутства и практичне примере, како би заиста разумели сваки од сегмената дигиталног маркетинга и сутрадан могли да то стечено знање примене.
време: од 17.11. до 10.12.2020.
узраст: од 18 до 30
место: Обреновац #youthHUB – локални бизнис инкубатор у Обреновцу, приземље биоскопа Палеж
предавач: Растко Дамјановић

Пријаве су до 13. новембра до поноћи преко пријавног формулара, а све додатне информације се могу добити на мејл kzm.obrenovac@gmail.com или лично у Канцеларији за младе, приземље Спортско-културног центра „Обреновац”.

Сви курсеви су бесплатни и инклузивни, а један полазник не може похађати више курсева. Намењени су младима из Обреновца. Број полазника је ограничен. Предност ће имати полазници који се пре пријаве. Уколико вам је потребан неки вид подршке, молимо да то наведете у пријавном формулару.

Реализација радионица ће бити у складу са епидемиолошком мерама, полазници ће бити подељени по групама и по потреби курсеви могу бити настављени онлајн.