Савет за комунални ред заједно са Јавним предузећем за заштиту и унапређење животне средине и Јавним комуналним предузећем Обреновац на  локацијама, угао Улице Бранислава Нушића и Рваћанске и између Немањине и Улице 38. врши уклањање дивљих депонија и садњу нових јелки.

Јелица Грчић, заменица председника Скупштине Градске општине Обреновац овом приликом је рекла да ће Јавно комунално предузеће своје акције  уклањања дивљих депонија до краја године спровести и у преосталим месним заједницама, међу којима је издвојила месне заједнице Баљевац, Орашац, Пољане и Вукићевицу, које нису у систему изношења отпада. Такође је подсетила да грађани сваке суботе могу да се обрате Јавном комуналном предузећу за уклањање кабастог отпада на контакт телефон 064/8312596.

– На иницијативу председника Градске општине Обреновац Мирослава Чучковић ми затварамо две дивље депоније које су ругло нашег града већ дуже време. У задњих двадесетак година несавесни грађани одлажу из само њима знаних разлога свој отпад. У сарадњи са Јавним комуналним предузећем и на иницијативу Савета за комунални ред  вршимо уређење овог простора у виду уклањања дивљих депонија и садњи нових јелки. У наредном периоду на овим местима планирамо да направимо зелену зону и да на тај начин демотивишемо људе да на овом месту бацају смеће – изјавио је Светозар Андрић, директор Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине.