На простору месне заједнице Пољане почели су радови на изградњи новог моста који ће спајати ову месну заједницу са суседним Каленићем. Почетак радова обишао је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са својим сарадницима.Дејан Камбер, саветник председника Градске општине Обреновац рекао је да ће овај мост бити широк четири, а дугачак осам метара. Он је овом приликом указао и на значај овог моста за мештане Пољана који гравитирају ка Коповима, као и за мештане који користе овај правац да дођу до својих њива.

-Инвестиција изградње моста и уређења корита је вредна 6 милиона динара и изводи је Јавно водопривредно предузеће „Србијаводе“. До сада је урађено укупно пет мостова широм општине, али на томе се нећемо зауставити, све док сви дрвени мостови не буду реконструисани- закључио је Камбер.

-Овај мост је од великог значај за мештане месне заједнице Пољане, али и за становнике месне заједнице Каленић, која се налази на територији општине Уб. Захваљујем се руководству Градске општине Обреновац, које нам је изашло у сусрет, како бисмо решили вишедеценијски проблем- изјавио је Зоран Ранковић, председник месне заједнице Пољане.