Центар за развој Србије, уз подршку Канцеларије за младе Управе ГО Обреновац и Гимназије у Обреновцу, у петак 23. децембра, од 12:00 часова, у малој сали Спортско-културног центра “Обреновац” органзује дијалог “О чему млади одлучују?”.

Позивамо младе људе између 18 и 26 година старости који су већ друштвено активни кроз разна удружења, организације и институције или оне који имају жељу и интересовање да се ангажују на било који начин.

Као увод у дијалог учесницима ће бити представљен “Приручник за слободу избора и друштвени активизам” који се бави темама личног развоја и темама друштвеног ангажмана.

На основу досадашњих истраживања дошло се до закључка да млади људи нису упознати на који начни могу утицати на дешавања у њиховом окружењу. Кроз презентацију приручника заинтересованим учесницима биће пружене основне информације о постављању личних циљева, остваривању планова, мотивацији, тимском раду, лидерству као и облицима организованог деловања у остваривању друштвено корисних циљева.

Сваки учесник добиће примерак приручника.

Дијалог ће трајати 90 минута са уводним делом предавача од 20 минута док је преостало време предвиђено за питања учесника и размену досадашњих искуства и мишљења.

Ваши домаћини биће Бојан Грујућ, активиста из Обреновца, проф. др Жарко Требјешанин, психолог и мр Лазар Марићевић, психолог, Центар за развој Србије.