У Геронтолошком центру у Обреновцу нема заражених, ни међу запосленима, ни међу корисницама. У овој установи дозвољене су посете у трајању од 15 минута, уз претходно заказивање.

Вирус ће сигурно ући у школе и ту нема заблуде, јер вирус нико није зауставио, истиче Кон и наглашава да га највише брину средњошколци, који не носе маске.

Продужавање радног времена једна је од мера која ће угоститељима омогућити да преживе овај тежак економски период. Важно је да то буде у складу са епидемиолошком ситуацијом.

Пољопривредни пензионери своја примања могу очекивати сутра, док је почетак исплате војних пензија планиран за понедељак, 7. септембар.

Због одржавања Међународне бициклистичке трке Београд – Бања Лука, данас ће бити обустављен саобраћај од Београда ка Обреновцу и у центру Обреновца од 12.00 до 15.00 часова. Возила неће моћи да се крећу државним путем Првог Б реда од Чукарице, преко Умке ка Обреновцу. За саобраћај ће бити затворене и обреновачке улице Милоша Обреновића, Љубе Ненадовића и део Улице Војводе Мишића. Из ове улице бициклисти ће се кретати Шабачким путем и то трасом Звечка, Уровци, Ратари, Скела, Ушће ка Шапцу. Због потпуне обуставе саобраћаја апелује се на возаче да користе алтернативни пут преко Моста на Сави код ТЕНТ-а А.