10. јубиларни Међународни сајам предузетништва “Бизнис база 2011” одржан је на Београдском сајму у периоду до 1. до 3. децембра уз учешће великог броја излагача из земље и иностранства. Поред привредних субјеката из различитих области и њихових удружења, на “Бизнис бази 2011” представиле су се институције и државне установе који су у функцији развоја и стварања повољне климе за привредни развој (општине, привредне коморе, фондови, банке, регионални центри за развој МСПП, регионалне развојне агенције, пројекти подржани од стране ЕУ и др.).

 
Организовање ове манифестације подржало је Министарство економије и регионалног развоја, а партнер је Национална агенција за регионални развој са мрежом регионалних центара и агенција широм Србије.
 
На штанду Градске општине Обреновац ове године је представљен један број представника агро привреде. Излагачи су били чланови “Агро кластера Обреновац” (Драгомир Марјановић, Пчеларска задруга “Саће”, Расадник “Бугарски” и грнчарска радња Драгана Ђорђевића), “Кластер цвећа Обреновац”, АД “Драган Марковић” и неколико произвођача ракије. 
После свечаног отварања, приликом обиласка сајма, штанд Градске општине Обреновац посетили су Верица Калановић, потпредседница Владе Републике Србије, Драгијана Петровић-Радоњић, државна секретарка у Министарству економије и регионалног развоја, Ивица Ежденци, директор Националне агенције за регионални развој и други. 
 
Првог дана сајма, штанд Градске општине Обреновац посетили су и Жељко Ожеговић, члан Градског већа и Станија Вишекруна, заменица Градског секретара за привреду.