Дирекција за јавни превоз је, на иницијативу грађана општине Сурчин и Обреновац, предложила успостављање пробне линије (у периоду од шест месеци) број 904, са возилима која од данас саобраћају на траси Обреновац–Сурчин. Пробна линија успостављена је као линија приградског превоза, каже се у саопштењу из Дирекције за јавни превоз.

На овој линији саобраћаће „Ластини” аутобуси, који ће прелазити преко новог моста на Сави и житеље Сурчина, Бољеваца, Јакова  превозити до Обреновца. Први полазак је из Обреновца у 5.30 сати, а последњи из Сурчина у 21.15. Друго возило ће на поменутој траси дугачкој 24 километра саобраћати од 8 до 16 часова. Интервал између два аутобуса биће 45 минута, а ако је на траси једно возило, интервал ће износити сат и по.  
У саопштењу се каже да ће путници моћи да купе месечну маркицу за запослене за трећу зону по цени од 3.250 динара, док ће се студенти и пензионери превозити за 1.305 динара. За појединачну карту суграђани ће издвајати у једној зони 130 динара, за две зоне 160, а за све три зоне којима саобраћа ова линија 190 динара.      
 
Ред вожње нове аутобуске линије број 904 можете погледати овде.