Веће Градске општине Обреновац је прихватило Коначну ранг листу од 55 студената, и то 50 студената факултета и виших школа чији је оснивач Република Србија и 5 студената акредитованих приватних факултета, за доделу студентских награда најбољим студентима са територије градске општине Обреновац у школској 2011./2012. години коју је утврдила Комисија за културу и образовање 29.11.2011. године и студентима са ове листе се додељује студентска новчана награда у појединачном нето износу од по 63.000,00 динара.

 
Коначну ранг листу са именима награђених студената можете погледати овде

Средства за исплату студентских награда ће бити обезбеђена у буџету градске општине Обреновац и исплаћиваће се до краја 2011. године и у 2012. години у једнаким месечним износима од по 7.000,00 динара по студенту, који се добија дељењем укупног износа од 63.000,00 динара на девет месечних рата, колико траје  школска година. 

Председник градске општине на основу Коначне ранг листе и овог Закључка, а у складу са Одлуком о буџету градске општине Обреновац посебним решењем одобраваће исплате месечних рата додељених студентских награда.

О извршењу овог Закључка  стараће се Одељење за буџет, финансије привреду и друштвене делатаности Управе градске општине Обреновац.