Струју данас од 9.00 до 11.00 часова неће имати потрошачи из Танацковића, Милосављевића, Средњег краја и Улице Драгољуба Петровића у Бровићу.

Корисници из Улице Бранка Томића у Пироману струју данас неће имати од 12.00 до 14.00 сати.

Данас је од 9.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Сенића крају у Јасенку.

Данас ће бити обављено испирање водоводне мреже на Ушћу и у Скели, где је током радова могућа појава ослабљеног притиска у инсталацијама потрошача.

Кризни штаб за ванредне ситуације Обреновца заседаће данас због високог водостаја реке Колубаре, која прети да се излије. Председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић и представници надлежних градских служби, током ноћи су обилазили терен и кажу да је ситуација за сада мирна.

Информације о радовима и динамици радова које изводи ЈКП Топловод можете затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7.00 до 14.00 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48, док комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на интернет страници: http://www.toplovodobrenovac.org.rs/

Према подацима РИК-а, излазност је била 50,32 одсто. Прелиминарни резултати показују да је СНС освојио 61,59 одсто гласова, СПС-ЈС 10,37 и СПАС Александра Шапића 3,64 одсто гласова.

Због пораста броја инфицираних корона вирусом данас ће бити одржана седница кризног штаба, на којој ће се разматрати могућност повећању капацитета за Covid болнице, који су у Београду сада сведени на само на инфективну клинику КЦС и ВМЦ на Карабурми. Од осталих мера разматраће се и увођење забране посете болницама, ограничавање окупљања на отвореном, смањивање лимита за окупљања у затвореном, који је тренутно 500 особа и обавезно ношење маски у јавном превозу и продавницама.

Прелиминарни резултати завршног испита објављени су јутрос на сајту www.zios.mpn@gov.rs, саопштило је Министарство просвете.