Десети по реду Међународни сајам предузетништва “БИЗНИС БАЗА 2011” биће одржан од 1. до 3. децембра у хали 1 Београдског сајма. Стратешки партнер сајма је Национална агенција за регионални развој (НАРР), заједно са организаторима групног наступа из мреже регионалних агенција/центара  и неким другим субјектима.

 
На сајму ће наступити бројна удружења предузетника, локалне самоуправе, привредници из Србије, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине и Немачке. Поред њих, на сајму ће наступити многобројне владине и невладине агенције, институције из јавног и цивилног сектора, банке, донатори и низ других субјеката који на неки начин подржавају привреду. Тема овогодишњег сајма је женско предузетништво, иновативност, конкурентност и друштвено одговорно пословање у свим аспектима пословања.
Поред изложбеног дела сајма, биће организован богат пратећи програм: Европска мрежа предузетништва и НАРР организоваће пословне сусрете Б2Б, а Привредна комора Београда организује Међународни бизнис форум.

Као и неколико претходних, и ове године ће се представити привреда са територије  Градске општине Обреновац. У организацију ће се активно укључити “Предузетнички центар Обреновац”.

Договорено је да се ове године  представи један део обреновачке агро привреде, као и два кластера: Агро кластер Обреновац и Кластер цвећа Обреновац, чије је оснивање иницирала општина Обреновац, а пројекте имплементирао Регионални центар за развој малих и средњих предузећа и предузетништва “Београд”–”Предузетнички центар Обреновац”.