Такмичење у пецању на језеру Очага у Лазаревцу у организацији Удружења ратних војних инвалида и бораца ратова 90-тих општине Обреновац полако прераста у традицију. Ове године на турниру је узело учешће 10 екипа. На турниру су и ове године узели учешће представници општине Обреновац, Милош Станковић, председник Комисије за спорт, Предраг Јовановић, члан Већа општине Обреновац и Драган Блажић, помоћник председника општине.

Влада Стакић, председник Удружења РВИ Обреновац  истакао је да је ово 6. по реду турнир, који се организује са циљем да се састану удружења и организације, да се друже и унапреде сарадњу.

Он је искористио прилику да се захвали Министрству за рад борачка и социјална питања, Секретаријату за социјалну заштиту и општини Обреновац на како он каже сарадњи и подршци у реализацији свих активности.

Станковић је овом приликом истакао да општина Обреновац када год је у прилици, пружа подршку Удружењима ратних војних инвалида и бораца ратова 90-тих.

– Најбитиније је дружење, да поразговарамо о њиховим проблемима и да сви заједно сачекамо боља времена која долазе, када су у питању њихова права. Наиме, новим законом много тога је побољшано када су у питању борци, ратни војни инвалиди и то је нешто за шта смо се сви залагали – рекао је Станковић.

На одржаном турниру риболоваца, треће место припало је Удружењу бораца ратова 90-тих, друго место Удружењу ратних војних инвалида Обреновца, а победнички пехар отишао је у руке Удружења ветерана ратних војних инвалида.