Спортски клубови са територије општине Обреновац настављају са тренинзима након укидања ванредног стања уз придржавање свих прописаних мера. Чланови Кајак Кану клуба ,,Забрежје” своје активности и припреме наставили су почетком недеље, а њих је обишао члан Већа Градске општине Обреновац задужен за спорт, Милош Станковић.

-Желим им пуно среће у наредним такмичењима и успешну сезону. Позивамо све клубове да се придржавају прописаних мера. Јако нас радује да клубове видимо поново на тренинзима. Поготово су се најмлађи сугађани ужелели спорта. Радује нас и одлука да су тренинзи и у затвореном дозвољени под посебним условима. Знамо колико је спорт важан у Обреновцу  -казао је Станковић.

Председник ККК ,,Забрежје” Драгослав Обадић казао је да се клуб придржава свих мера и правила која су прописана за сигурно и безбедно одржавање тренинга.

Никола Белић, председник Савета МЗ најавио је изградњу нових понтона на простору око Кајак клуба. Он је искористио ову прилику да апелује на суграђане да не подижу рампу за пролазак моторних возила која је постављена након уређења стазе за пешаке и бициклисте.