Веће градске општине Обреновац је на данашњој седници, поступајући по захтеву Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине на територији градске општине Обреновац, а имајући у виду члан 6 Одлуке о приступању изради локалног акционог плана заштите и унапређења животне средине на територији градске општине Обреновац за период 2012.-2015. године (”Сл. лист града Београда број 15/10), донело је закључак којим се утврђује

Нацрт локалног акционог плана заштите и унапређења животне средине на територији градске општине Обреновац за период 2012.-2015. године у тексту који је израдило Јавно предузеће за заштиту и унапређење животне средине на територији градске општине Обреновац.

Нацрт Плана упућује се на јавну расправу која траје 15 дана почев од 07.11.2011. године.

Позивају се грађани и стручна јавност да у току трајања јавне расправе на Нацрт Плана дају писане примедбе, предлоге и сугестије.

Заинтересована лица током јавне расправе могу своје примедбе, предлоге и сугестије на Нацрт Плана доставити ЈП ЗЖС Обреновац закључно са 21.11.2011. године, путем поште на адресу Краља Александра првог бр. 8б или у службеним просторијама Предузећа.   
 
Завршна стручна расправа и изјашњење носиоца израде Плана о пристиглим примедбама, предлозима и сугестијама обавиће се у службеним просторијама ЈП ЗЖС Обреновац 25.11.2011. године, са почетком у 12.00 часова.
 

Увид у Нацрт Плана заинтересована лица могу остварити преко интернет адресе градске општине Обреновац или у службеним просторијама ЈП ЗЖС Обреновац сваког радног дана у времену од 10.00-12.00 часова.

Нацрт локалног акционог плана заштите и унапређења животне средине на територији градске општине Обреновац за период 2012.-2015. године можете погледати овде