Радови на асфалтирању почетком недеље изводе се у Другој месној заједници. Тренутно се ради крак Улице Ђачког Батаљона у насељу Потића Воће, а након тога машине се селе у месну заједницу Грабовац где ће бити урађено седам нових путева. Сви радови изводе се у склопу акције ,,Пут до сваке куће” према ком је предвиђено да се асфалтира 100 нових улица широм општине Обреновац.

Саша Петровић председник Савета Друге месне заједнице подсетио је на то да је крајем недеље асфалтирана Мајданска улица и најавио да ће ускоро за малишане бити отворена игралишта у насељима Вирага и Циглана.

-Наше машине су ове недеље на девет локација широм општине Обреновац. Уз асфалтирање у Другој месној заједници, затим и у Грабовцу, наставићемо радове на сечењу шибља и копању канала – нагласио је Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” и најавио да ће идуће недеље почети циклус асфалтирања 100 нових путева.

Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац, изразио је задовољство због извођења радова у свим крајевима града.

-Машине су нон стоп на терену и поносимо се сваком новом урађеном улицом. Ове улице су веома значајне како би побољшали услове живота наших суграђана. И ако су ове улице мале, за наше суграђане су једнако важни као булевари и аутопутеви – закључио је Вранешевић.