Председник Градске општине Обреновац данас је у галерији Дома културе приредио пријем за ученике основних и средњих школа који су учествовали односно освојили неку од награда на републичким такмичењима. Пријему су поред општинских челника присуствовали и Зоран Костић и Радивоје Митровић, државни секретари у Министарству просвете и Владимир Тодић, секретар за образовање Града Београда.
-Честитам вам на овим успесима и надам  се да се  ова криза неће одразити на будуће добре резултате у школовању који су последњих година на узлазној путањи, рекао је Жељко Јоветић.
– Драга децо честитам вам на успесима које сте постигли. Ово је јако леп гест општине која вам на овај начин одаје признање за резлутате на такмичењима и пружа подстрек да у будућности будете још бољи, нагласио је Радивоје Митровић државни секретар у Министарству просвете. Поред честитки упућених ученицима  Владимир Тодић, секретар градског секретаријата за просвету је похвалио сарадњу овог секретаријата са Општином Обреновац и најавио да се  Град припрема за крај јуна односно почетак јула када ће нградити Ђаке генерације лаптопом оне у средњим школама и монографијама у основним.