Јавно предузеће за изградњу Обреновца је почетком недеље почело са значајним радовима на улицама Обреновца. Ради се на појачаном одржавању градских улица: Милоша Обреновића, на улазу у Обреновац, у дужини од 110 метара и Краља Петра Првог у целој дужини. Комплетно ће се пресвући раскрснице Краља Петра са улицама Војводе Мишић и Вука Караџића, док ће се остали део делимично санирати. Радови се обављају и у улицама Милоша Обилића, од обданишта до Мајданске улице, Посавских Норвежана, Купиначкој и Св. Саве у Дудовима.

– Неопходно је да се пре зиме припремимо за велике количине ризле и соли који ће уследити у зимском периоду. Раде се најфреквентније градске улице, односно оне кроз које пролази саобраћај из Шапца и Ваљева. Осим тих раде се још неке улице по граду и након ових радова у овим улицама више неће бити рупа – рекао је председник општине Обреновац Жељко Јоветић. 
Директор ЈП за изградњу Обреновца Светозар Добрашиновић је замолио грађане за разумевање. 
– Извињавам се суграђанима због гужви које ће бити у наведеним улицама. У току је стругање и припрема асфалта, након чега следи коначно асфалтирање и постављање хоризонталне сигнализације – рекао је Добрашиновић.