Забрана кретања траје од четвртка у 18.00 до суботе у 5.00 ујутру. У суботу и недељу забрана кретања од 18.00 часова до сутрадан у 5.00, забрањено окупљање више од 5 особа. Коначна одлука данас.

Председник Србије изјавио је да би већ следеће недеље у Србији могло бити укинуто ванредно стање. Ова одлука значила би укидање полицијског часа.

У последња 24 сата у србији 227 новозаражених, пет особа преминуло. Према подацима Министарства здравља у последња 24 часа тестирано је 5.579 особа.

,,Ласта” ка селима креће да вози 8. маја путнике персонализованом бусплус картицом, у ,,Стрели” спремни, чека се одлука надлежних.

Екипе ЈКП ,,Обреновац” од понедељка, 4. маја, настављају са акцијом бесплатног одношења кабастог смећа. Све информације могу се добити на број 064/ 83 – 12 – 596.

Отворена су сва игралишта паркови на територији општине Обреновац, Забран, Арборетум и Јозића колиба.

Следеће недеље у Обреновцу вршиће се третман сузбијања крпеља.

Ресторани и кафићи могу да почну са радом 4. маја. У баштама ће то бити могуће уз поштовање мера социјалног дистанцирања и коришћење заштитних средстава.

Тржни центри почеће са ардом од 8. маја уз велику дозу опреза, посебно када је реч о броју корисника и поштовању дистанце.

Од 11. маја ће се, због потребе да привреда крене, омогућити рад вртићима и продуженим боравцима у школама.

У петак, 1.маја неће се вршити сахрањивање на старом и новом обреновачком гробљу.