Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу настављају са реализацијом пројекта “Пут до сваке куће”. Ове недеље на територији Месне заједнице Дражевац биће асфалтирано пет некатегорисаних путева, а након тога радиће се и у Баљевцу.

Радован Манојловић помоћник председника Градске општине Обреновац истакао је да се радови настављају у свим месним заједницама и поред ванредног стања, уз поштовање свих мера потребне заштите.

-Тренутно смо у Дражевцу, након тога настављамо у Баљевцу. Планирамо да урадимо 100 нових улица у оквиру пројекта ,,Пут до сваке куће”. Све послове које смо планирали да обавимо у овом делу године успешно реализујемо. Настављамо са радовима у Пироману и Бровићу, где радимо пресипање некатегорисаних путева. Такође, машине Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” су на терену и уређују обале и копају канале широм месних заједница. Ускоро ћемо започети и постављање цевастих пропуста – нагласио је Манојловић и најавио почетак реконструкције Бачевачке улице у Мислођину.

Радови се данас и сутра изводе у Пантића, Југовића, Васића, Швабића, Јанковића, Мијаиловића и Петровића крају у Дражевцу.