У селу Вукићевица данас је одржан помен настарадалом мајору Небојши Тепавцу. Мајор Небојша Тепавац је 5. априла 1999. године страдао од дејства противрадарске ракете НАТО-а, извршавајући борбени задатак у саставу 8. ракетног дивизиона 250. ракетне бригаде ПВО.

Сваке године 5. априла, на месту погибије мајора Тепавца,  породица, пријатељи, представници Војске Републике Србије, Градске општине Обреновац и удружења бораца полажу венце на спомен обележје. Услед ванредних околности помен трагично настрадалом мајору одали су представници Министарства одбране и председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић.

-Уместо рецитација ученика чује се цвркут птица. Чује се и у Обреновцу чини ми се као никад. Салутирам и одајем ти почаст сам г.Мајоре у име свих Обреновчана који захваљујући теби живе непоробљени у својој отаџбини. Ту сам са твојом јединицом, твојим саборацима и у име твоје породице. Данас је чудно време наступило, чудног непријатеља имамо, подмуклог невидљивог, али као што знаш за нас предаја никад није била опција! Живела Србија! – рекао је Чучковић.

Биографија мајора Небојше Тепавца

Мајор Небојша Тепавац рођен је 27. марта 1961. године у Шапцу. Завршио је Ваздухопловну војну гимназију у Мостару и Ваздухопловно-техничку војну академију у Рајловцу. У току рата био је на дужности командира батерије за вођење ракета. Дана 5. априла 1999. године на ватреном положају у селу Вукићевица, општина Обреновац, извршавајући борбени задатак у саставу борбене послуге 8. ракетног дивизиона 250. Ракетне бригаде ПВО, од дејства противрадарске ракете НАТО-а смртно је страдао. Постхумно је одликован Орденом за заслуге у области одбране и безбедности I степена и унапређен у чин мајора. Сахрањен је на Новом бежанијском гробљу у Београду. Због херојске жртве од 2013. године једна улица у Обреновцу носи назив мајора Тепавца.