Поводом обележавања 21. годишњице НАТО бомбардовања данас су представници Градске општине Обреновац и удружења бораца положили венце на спомен обележје погинулима током бомбардовања Савезне Републике Југославије 1999. године.

Народни посланик Ђорђе Комленски истакао је изузетну важност да Србија у овим временима памти злочиначку агресију која је задесила нашу државу 1999. године.

-Да памти и поштује све оне који су своје животе дали да би сачували слободу Србије. Да би смо поштовали све оне суграђане који су живот дали да живимо у слободи, данас када ратујемо против невидљивог противника, боримо се на други начин. Боримо се дисциплином, одговорношћу и само тако можемо показати да смо достојни потомци оних који своје животе нису жалили за Србију да она буде слободна, здрава и добра земља. До победе ! – нагласио је Комленски.

-Данас смо на један скроман начин одали почаст херојима. 78 дана су трајали напади и ми имамо три хероја из нашег града који су дали свој живот за државу. Не смемо никад заборавити тај злочин. Ти људи су дали свој живот за отаџбину, а на нама је данас у овим временима да будемо код куће и да будемо прибрани и смирени – рекао је Влада Стакић председник Удружења ратних војних инвалида.