Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу.

Данас је од 8,30 до 14,30 часова у плану искључење струје у насељу Шевар у Орашцу, Горњем, Доњем крају, Бањанском путу, насељу Липовица у Вукићевици.

Становници улица Аце Тешића, Баричких бораца и Омладинских бригада у Баричу без струје ће остати у петак, 6. марта, од 8 до 11 часова.

Радови на санацији клизишта ,,Дубоко” требало би да трају до 2. априла. У току извођења радова врше се повремене обуставе саобраћаја у трајању од по 3 минута у једном смеру, због уласка – изласка грађевинских машина.

Систем даљинског грејања Обреновца функционише без икаквих проблема и застоја у испоруци топлотне енергије. Екипе за хитне интервенције Топловода све кварове отклањају у рекордном року, без прекида у испоруци топлотне енергије. Топловод испоручује топлотну енергију у складу са спољном температуром. О планираним радовима на мрежи обавештаваћемо кориснике. Информације или пријаве кварова можете извршити лично у диспечерском центру у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 19 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48.