У току су радови на реконструкцији путева у месној заједници Ушће, на путу за Орнице. У протеклом периоду у засеоку Орнице урађено је 2 километра асфалта, радови се настављају на путу дугачком 500 метара који води према Дошићима и на путу који води према Миливојевићима и Благојевићима.

Радове је посетио помоћник председника општине Обреновац, Радован Манојловић. Он је том приликом подсетио да се одвијају радови на реконструкцији и обнови категорисаних и некатегорисаних путева широм општине Обреновац. Према његовим речима у месној заједници Мала Моштаница приводе се крају радови на главном путу који води од ресторана ”Дубоко” до окретнице, такође он је истакао да су завршени радови на путу у месној заједници Пироман. Манојловић је најавио наставак радова у месним заједницама Скела и Уровци.

Аца Маријановић, члан Савета месне заједнице Ушће рекао је да је засеок Орнице насељен великим бројем људи и деце, којима је недостајао асфалт и да ће изградњом истог мештанима бити олакшано свакодневно функционисање.