Јуче и данас су широм Обреновца у различитим акцијама додељивани пакетићи малишанима. Савети месних заједница су у сарадњи са школама и удружењима обезбедили поклонe и на најлепши могући начин улепшали малишанима почетак Нове године.

У истуреном одељењу основне школе “Грабовац” у Дрену уприличена је школска приредба поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника. Савет месне заједнице Дрен поделио је пакетиће свим ученицима од првог до четвртог разреда, као и предшколцима. Малишане са Забрежја обишао је и Деда Мраз и уприличен је школски маскенбал.  У Јасенку су школарци добили пакетиће од представника Савета месне заједнице уз помоћ Градске општине Обреновац.

Такође, Клуб хранитеља у Обреновцу је уприличио поделу пакетића који су добијени уз помоћ донација.
Удружење Ратних војних инвалида Обреновца је у Спортско културном центру организовало доделу новогодишњих пакетића за малишане, а осим деце ратних војних инвалида и палих бораца, Деда Мраз је обрадовао децу са посебним потребама и сметњама у развоју. Подршку у раду Удружења Ратних војних инвалида пружају Градска општина Обреновац, Секретаријат за социјалну заштиту Београда као и Министарство рада и социјалне политике.
Представници Градске општине Обреновац су са преставницима компаније ”ПРО ТЕНТ” поделили новогодишње пакетиће које је обезбедила та компанија у основној школи „Љубомир Аћимовић“.