Канцеларију за младе Управе градске општине Обреновац данас су посетиле Сабине Спаисер и Брита Ламберц из Организације за међународну сарадњу из Немачке, посетиле Канцеларију за младе, консултанткиња и представница Организације за међународну сарадњу (ГИЗ) из Немачке, у оквиру сарадње на пројекту Јачање структура за оснаживање и партиципацију младих у Србији”. Канцеларија за младе општине Обреновац на овом пројекту учествује у сарадњи са Центром за права детета и НВО Атина из Београда.

Састанку су, поред Сабине Спаисер и Брите Ламберц, присуствовали координатор Канцеларије за младе Душко Крстић и представници ГИЗ-а у Србији. Циљ састанака био је унапређење мониторинг система наведеног пројекта.

 

На састанку се разговарало о мониторинг инструментима које се користе за праћење активности које се реализују у сарадњи са партнерима, о томе како да се унапреде инструменти за праћење, као и о размени информација и продуката.

Причало се и о подршци која је Канцеларији за младе потребна за мониторинг, а све у циљу боље размене информација и података и бољем коришћењу добијених резултата на нивоу целог пројекта.

Више о пројекту Јачање структура за оснаживање и партиципацију младих у Србији” можете сазнати овде.