Програм Инфо центар канцеларије за младе Управе ГО Обреновац, поред примарне мисије да пружи информације у широком спектру тема које сусрећу потребе младих људи,  развио је и специјализовану услугу “KaZiMi” која омогућава пружање савета или саветовање за младе људе које је фокусирано на специфична питања и проблеме младих. Квалитетан омладински рад и брига о младима пружа информације и подршку која је базирана на професионалној техници саветовања и младима помаже да реше поједине изазове и проблеме или их усмерава на друге институције и адресе, у колико је потребно.

Услуге саветовалишта ће се у првој фази пружати преко интернета. Виртуелно саветовалиште ће пружати бесплатну помоћ, без заказивања и административних процедура и веома је једноставно, потребно је попунити форму на сјату www.mladi.obrenovac.rs  и очекивати одговор у року од 48 сати. 
 
Услуге саветовалишта “KaZiMi” су:
• психолошко саветовалиште
• правно саветовалиште и права младих
• проблеми у породици и вези
• социјална заштита
• професионална оријентација и помоћ младим људима који се сусрећу са тешкоћама приликом тражења посла
• питања у вези са здрављем, дрогом, трудноћом, планирањем породице или сексуалности
• европски програми за младе и могућности које они пружају
• помоћ младим припадницима мањинских група
 
Млади често не знају да у локалним срединама функционишу саветовалишта за ове теме у установама и организацијама као што су:  Национална служба за запошљавање, дечији диспанзери, локална управа, Центар за социјални рад, удружења грађана и сл., у којима могу добити бесплатну подршку и савет. Улога  “KaZiMi” сервиса  је да их информише о постојању ових саветовалишта, да промовише њихов рад, да охрабри младе да користе њихове услуге.
 
Када се ради о личним питањима или проблемима младих људи,  “KaZiMi” сервис поштује њихову анонимност (у границама закона) и  информације које добија од корисника третира као поверљиве.
 
“KaZiMi” сервис води Јован Ратковић, психолошки саветник, дипломирао педагогију 2000. године на Филозофском факултету БУ, 10 година ради у Градском центру за социјални рад у Београду, едукован из гешталт психотерапије, различитих метода психолошког саветовања, тренер комуникационих вештина и са великим искуством у раду са младим људима.
 
Промотивни видео “KaZiMi” сервиса
{youtube}Sz6E-8Lgewo{/youtube}