У месној заједници Вукићевица започета је изградња Дома. Објекат се гради на иницијативу мештана овог села а рок за завршетак грубих радова је 70 дана. Наредне године биће завршени унутрашњи радови а отварање је предвиђено за мај наредне године.

-Објекат ће имати 148 м2 и имаће све просторије које су потребне за рад месне заједнице. За почетак смо обезбедили техничку воду, избушен је бунар. У исто време смо размишљали о школи, због тога што је бунар који користи школа веома малог протока, тако да ће убудуће и школа користи постојећу инсталацију. Вредност инвестиције је 7,5 милиона динара – казао је Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац”.

Члан Савета МЗ Вукићевица Александар Арсеновић нагласио је да мештани овог села чекају више од 40 година на изградњу Дома. Он се овом приликом захвалио Градској општини Обреновац зато што је поново препознала потребе грађана у Вукићевици.

-Данас је важан дан за све обреновачке месне заједнице, зато што почињемо нови циклус изградње и реконструкције домова у нашим селима. Јако лоше стање је у многим објектима. Ако погледате Мислођин, Јасенак, Дражевац, Грабовац, Љубинић видећете да су ти објекти данас ругло тих села. Данас када смо економски стабилни и богатији него што смо били, због великог броја запослених људи, можемо се посветити и тој активности. Вукићевица је село које није имало уопште Дом, који ће бити на корист и радост свих становника, како би млади остајали у свом месту. Као што знамо центар села чине Дом, школа и уз водоснабдевање које је најважнији проблем села, то ћемо урадити све овде у наредном периоду – рекао је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић и додао да ће Дом у Вукићевици бити урађен по узору на Дом у МЗ Орашац.

-Различите су потребе различитих села. На Забрежју је Дом са централним грејањем, али је околина у јако лошем стању и ту ћемо урадити Трг Саше Радишића кои ће бити украс тог дела града. У Скели и Конатицама треба да се уради нови кров, Дом у Ратарима треба да се прилагоди за ново обданиште. Ми ћемо домове опремити новим намештајем како би имали сви потпуни комфор, како би то били прави објекти за све грађане свих тих месних заједница – најавио је Чучковић.