Због појаве песка у појединим деловима дистрибутивне мреже ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац, дана 14.09.2011.год., обавештавамо вас да екипа ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац приликом санирања ломова цеви обуставља испоруку питке воде корисницима, приликом чега цевоводи на делу на ком се изводе радови остају суви.

Након завршених радова, цевовод се запуњава отварањем затворених вентила, питка вода се дистрибуира корисницима при чему се подиже фини талог, ког иначе има у дистрибутивном систему свих водовода, а код старијих цевовода долази и до појаве делића корозије са зидова цеви.

ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац путем средстава информисања, као и на сајту предузећа свакодневно доставља информације о радовима које изводи, престанку испоруке питке воде, дежурству цистерни, квалитету произведене и испоручене питке воде и обавештења на који начин поступати приликом поновног успостављања нормалног водоснабдевања.

ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац осим редовних планских испирања водоводних мрежа, врши испирања истих и по пријави грађана. Грађани се свакодневно могу обратити запосленима који ће им изаћи у сусрет и у најкраћем могућем року решити захтеве за интервенцијама, примедбе, сугестије и све оно што се налази у делокругу рада ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац на следећи начин:

 

у времену од 07 до 15 часова сваког радног дана:

  • дежурни диспечер 8728 316 и 8721 859

у времену од 00 до 24 часа сваког календарског дана: