Данас су пуштене у рад новоизграђене топлотне подстанице Бело Поље 13 и Бело Поље 15, чиме су се стекли услови да се више од 70 домаћинстава из овог насеља ове грејне сезоне прикључи на топловодну мрежу.

Да од јутрос имају редовну испоруку топлотне енергије лично се уверио председник градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишавши Снежану Поповић чије се домаћинство међу првима прикључило на мрежу.

Директор ЈКП Топловод Бориса Ивковић је апеловао на све грађане да пожуре и достављају комплетну документацију да би убрзали број прикључака, како би спремни дочекали предстојећу зиму. Он је додао да машине и механизација предузећа крећу у радове у новом конзумном подручју у насељу Бреска, где се половином децембра очекује крај радова.

Немања Илић председник Савета месне заједнице Бело Поље је истакао да како мештани  припремају документацију, једно по једно домаћинство се прикључује.

– До сада је за 6 година уложено преко 165 милиона динара, следеће године ће се радити Улица Карића сокака, Кузмановића пут и пут према Потковици, а то је 23 куће, остају Доцићи, Драгачевци и Бошковићи и кад прође Трећа магистрала радиће се насеље Шљивице, тако да ће цело Бело Поље бити заокружено – закључио је Илић.