Фитнес клуб “Импулс” у сарадњи са Канцеларијом за младе Управе ГО Обреновац током септембра месеца организоваће бесплатне тренинге на отвореном.
Сваког уторка у септембру ће се на градском тргу, у периоду од 18 до 19:30 часова организовати бесплатни часови ЗУМБА фитнеса, а биће представљене и школа оријенталног плеса и салсе. Тренизни су намењени свим узрастима, како младима, тако и деци и оним мало старијим..Нема пријављивања, довољно је само да се појавите у заказано време на градском тргу. Тренинге воде професионални инструктори са искуством.

Овакве акције су тренд свуда у свету и то с разлогом. Инструктори воде тренинг уз музику, док учесници понављају покрете. Циљ је да се шири позитиван став и развија навика рекреације, спорта и здравог начина живота. У опуштеној атмосфери, под стручним надзором и окружени позитивном енергијом, учесници и случајни пролазници ће моћи да се рекреирају, друже, забаве, науче неке нове плесне кораке. Тренинзи су осмишљени да буду занимљиви, а не претешки и да упознају грађане са новим стиловима у вежбању.